Besoji Klinikës Stroka!

Trajtime vetëm me solucione bimore.

Receta shumëvjeçare e familjes Stroka është sekreti i suksesit tonë. Për më shumë se një shekull, kjo recetë origjinale ka shëruar mijëra njerëz. Ajo ndërthur dijet mjekësore të kaluara brez pas brezi me të rejat më të fundit në këtë fushë.

Rreth Nesh
PA BISTURI, PA RREZE, VETËM MJEKIME BIMORE

Trajtime & Shërbime

Trajtimet e kancerit të lëkurës bëhen përmes disa seancave

Shiko Trajtimin

Nishanët me ngjyrë dhe pa ngjyrë osë Displastic Nevus

Shiko Trajtimin

Lythat Genitale ose Condyloma Acuminatum me disa seanca

Shiko Trajtimin

Dermatiti Atopic ose Rrjebulla ë fëmijëve trajtim me produkte

Shiko Trajtimin

Duke siguruar rigjenerim të plotë, mbrojtje nga infeksioni

Shiko Trajtimin

Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen

Shiko Trajtimin

Përshtypjet e Pacientëve tanë!

“Përshëndetje Dr. Afërdita ! Jam një ndër pacientët tuaj të shumtë që ka  provuarmrekullitë që ju realizoni. Problemi im ishin disa nishane në fytyrë, të cilat po shtoheshin me shpejtësi. Mbas disa seancave mu zhdukën plotësisht , nuk kam asnjë shenjë dhe nuk më kanë dalë më. Dua t’ju falenderoj pa masë për punën dhe durimin e madh që treguat.”
“Jeni të mrekullueshëm! Jemi me fat që kemi mjekë dhe njerëz kaq të mirë dhe human si ju…”
“Dr. Laver Stroka karakterizohet “…nga një ndjenjë përgjegjësie dhe kompetencë shkencore që vërehet nga Tirana, Prishtina e deri në Vjenë.” Dhe këtë trashëgimi të pasur njerëzore e profesionale, Doktor Laveri ia ka përcjellë edhe vajzës së tij, Dr. Aferdita Stroka.

Me pritjen dhe profesionalizmin e saj, Dr. Afërdita do t’ju nxjerrë mallin e vlerave dhe virtyteve të atyre mjekëve për të cilët shëndeti i njerëzve është i paçmuar!”

MeriCustomer
Afrim FerhatiCustomer
Kastriot MyftiuCustomer
Rastet e Trajtuara

Para dhe Pas

 • Before-Trajtimi 1
  After-Trajtimi 1
  Para Trajtimi 1 Pas
 • Before-trajtimi 2
  After-trajtimi 2
  Para trajtimi 2 Pas
 • Before-Trajtimi 3
  After-Trajtimi 3
  Para Trajtimi 3 Pas
 • Before-Trajtimi 4
  After-Trajtimi 4
  Para Trajtimi 4 Pas
 • Before-Trajtimi 5
  After-Trajtimi 5
  Para Trajtimi 5 Pas
 • Before-Trajtimi 6
  After-Trajtimi 6
  Para Trajtimi 6 Pas
Klinika Stroka në Media

Klinika Stroka – Mjekësia alternative pa rreze dhe ndërhyrje

Trajtimi i Kancerit të Lëkurës (Plagëve që nuk shërohen për një kohë të gjatë), Nishaneve, Pa Rreze, Pa Bisturi, por me solucione Bimore. Trajtimi dhe shërimi bëhet përmes disa seancave që realizohen pranë kësaj klinike.

+355 69 248 3631

2

Personel

43

Eksperienca

16500

Pacientë