Trajtimet e kancerit të lëkurës bëhen përmes disa seancave të aplikimit të solucionit bimor mbi sipërfaqen e dëmtuar…

Shiko Trajtimin

Nishanët me ngjyrë dhe pa ngjyrë osë Displastic Nevus, Melanodermic Nevus, Blue Nevus etj…

Shiko Trajtimin

Lythat Genitale ose Condyloma Acuminatum me disa seanca me produktet tona bimore….

Shiko Trajtimin

Dermatiti Atopic ose Rrjebulla ë fëmijëve trajtim me produkte bimore pa përmbajtje korizoniku….

Shiko Trajtimin

Djegiet e lëkurës duke siguruar rigjenerim të plotë, mbrojtje nga infeksioni dhe pa lënë shenja….

Shiko Trajtimin

Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen të përdorën nga të gjitha kategoritë…

Shiko Trajtimin

KLINIKA STROKA NË MEDIA

Trajtime & Shërbime

Pacientët vazhdojnë t'i përdorin produktet tona prej vitesh.

2

Personel

43

Eksperienca

16500

Pacientë