Klinika Stroka

Mjekësia alternative pa rreze dhe ndërhyrje

Receta shumëvjeçare e familjes Stroka është sekreti i suksesit tonë. Për më shumë se një shekull, kjo recetë origjinale ka shëruar mijëra njerëz. Ajo ndërthur dijet mjekësore të kaluara brez pas brezi me të rejat më të fundit në këtë fushë.

Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen të përdorën nga të gjitha kategoritë, përfshirë fëmijët 0-18 vjëc, gratë shtatëzëna, gratë në gjidhënie, moshat e treta si dhe pacientët që vuajnë nga sëmundje kronike për shkak të përmbajtjes së tyre bimore, por janë produkte që merren nga përshkrimi i mjekut kurues!
Rezervo Konsultën
Nga klinika Stroka

TRAJTIME VETEM ME SOLUCIONE BIMORE.

Trajtimi i Kancerit të Lëkurës (Plagëve që nuk shërohen për një kohë të gjatë), Nishaneve, Pa Rreze, Pa Bisturi, por me solucione Bimore. Trajtimi dhe shërimi bëhet përmes disa seancave që realizohen pranë kësaj klinike.

Besoji Natyrës!
Besoji Klinikës Stroka!
  • Kanceri i Lëkurës
  • Nishanët
  • Djegiet e lëkurës
  • Dermatiti Atopic
  • Lythat Genitale
  • Sëmundje të ndryshme të lëkurës
Trajtimet

Kanceri i Lëkurës

Nishanët

Djegiet e lëkurës

Dermatiti Atopic

Lythat Genitale

Sëmundje të ndryshme të lëkurës

Klinika Stroka

Mjekët e Klinikës

Dr. Laver Stroka

Shkarko CV

Dr. Afërdita Stroka

Shkarko CV