BESOJI KLINIKËS STROKA!

Djegiet e lëkurës

Djegiet e lëkurës duke siguruar rigjenerim të plotë, mbrojtje nga infeksioni dhe pa lënë shenja.

Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen të përdorën nga të gjitha kategoritë, përfshirë fëmijët 0-18 vjëc, gratë shtatëzëna, gratë në gjidhënie, moshat e treta si dhe pacientët që vuajnë nga sëmundje kronike për shkak të përmbajtjes së tyre bimore, por janë produkte që merren nga përshkrimi i mjekut kurues!

Na kontakto dhe rezervo konsultën tënde!
Rezervo Konsultën