Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen të përdorën nga të gjitha kategoritë, përfshirë fëmijët 0-18 vjëc, gratë shtatëzëna, gratë në gjidhënie, moshat e treta si dhe pacientët që vuajnë nga sëmundje kronike për shkak të përmbajtjes së tyre bimore, por janë produkte që merren nga përshkrimi i mjekut kurues!

BESOJI KLINIKËS STROKA!

Kanceri i Lëkurës

a) Basal Cell Carcinoma

b) Squamous Cell Carcinoma

c) Malignant Melanoma

Me një përvojë të gjatë pune qysh nga viti 1977, kur Dr. Laver Stroka përfundoi Fakultetin e Mjekësisë për të vazhduar traditën e nisur nga gjyshi i tij i arsimuar në Aleksandri dhe për ta sjellë edhe tek e bija, Dr. Afërdita Stroka. Trajtimet e kancerit të lëkurës bëhen përmes disa seancave të aplikimit të solucionit bimor mbi sipërfaqen e dëmtuar. Ky solucion vepron vetëm mbi qelizat tumorale pa dëmtuar indet e shëndosha. Pas eleminimit të qelizave të dëmtuara, stimulohet rigjenerimi i lëkurës çka çon në mbylljen e këtyre plagëve.

Na kontakto dhe rezervo konsultën tënde!
Rezervo Konsultën