BESOJI KLINIKËS STROKA!

Lythat Genitale

Lythat Genitale ose Condyloma Acuminatum me disa seanca me produktet tona bimore.

Të gjitha produktet tona janë pa efekte anësore dhe rekomandohen të përdorën nga të gjitha kategoritë, përfshirë fëmijët 0-18 vjëc, gratë shtatëzëna, gratë në gjidhënie, moshat e treta si dhe pacientët që vuajnë nga sëmundje kronike për shkak të përmbajtjes së tyre bimore, por janë produkte që merren nga përshkrimi i mjekut kurues!

Na kontakto dhe rezervo konsultën tënde!
Rezervo Konsultën